Verkoopstyling

Wil je binnenkort je woning verkopen of staat deze al enige tijd te koop? En vraag je je af hoe de woning zich onderscheidt tussen alle andere te koop staande woningen? Ik zorg er voor dat je woning een fijne indruk achter laat.

Met verkoopstyling zorg ik er voor dat de woningpresentatie wordt geoptimaliseerd en deze hierdoor aantrekkelijker wordt voor een zo breed mogelijk publiek. Zonder dat hier een grote verbouwing aan te pas hoeft te komen. Het doel is met zo min mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat te behalen!

Hoe ga ik te werk?

Ik bekijk tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) intakegesprek de te verkopen woning en bepaal wat mogelijk de beste aanpak is voor de woning. Aan de hand hiervan en het beschikbare budget zal ik samen met jou bepalen welk pakket we kunnen toepassen.

De pakketten van VIV.ID zijn er voor elk budget. Van een eenvoudige touch-up tot een complete metamorfose. 

We zullen vervolgens een dagdeel afspreken waarin de re-styling van de woning zal plaatsvinden. Ook geef ik tips hoe je zelf de verkoop kunt bevorderen.

Het zal uiteindelijk resulteren in een goede presentatie op huizensite Funda.nl waardoor het een groter aantal kijkers zal trekken en tegen de beste verkoopprijs verkocht kan worden.

Het werkt! De cijfers liegen er niet om de meeste woningen die verkoopklaar zijn gemaakt worden binnen 3 maanden verkocht. Er zijn zelfs woningen die al langer dan twee jaar te koop stonden en na verkoopstyling binnen 3 maanden verkocht zijn.

VIV.ID is een gecertificeerd verkoopstylingbureau dat is aangesloten bij het CNVV (het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten)

Wil je weten wat de opties en tarieven zijn kijk dan hier