Meubelverhuur

Als je een woning tijdelijk wilt laten inrichten komt VIV.ID langs voor een intake, tijdens de intake zal ik bepalen welke meubels er nodig zijn in de in te richten ruimtes. De meubels worden door mij geplaatst en na de verkoop van de woning weer opgehaald.  Zo word je totaal ontzorgd.Als je al verhuisd bent naar je nieuwe woning of je woning staat om andere redenen leeg, huur je bij VIV.ID een complete inrichting. Elke ruimte in huis wordt ingericht met passende meubels en accessoires.

Men kan zich vaak moeilijk inbeelden hoe groot een ruimte is als er geen meubels in gepresenteerd staan. “Kan ik hier een tweepersoons bed kwijt?” is bijvoorbeeld een veel gehoorde vraag. Bovendien is een leegstaande woning vaak sfeerloos. Door het huren van een complete inrichting kun je een fijn gevoel en sfeer creeëren!

Als je een woning tijdelijk wilt laten inrichten komt VIV.ID langs voor een intake, tijdens de intake zal ik bepalen welke meubels er nodig zijn in de in te richten ruimtes. De meubels worden door mij geplaatst en na de verkoop van de woning weer opgehaald.  Zo word je totaal ontzorgd...

Meubelverhuur is toepasbaar in alle soorten woningen zoals o.a. appartementen, eengezinswoningen en villa’s.

Wil je meer weten over meubelverhuur? Benieuwd wat het kost? Neem dan even contact op zodat ik een prijsindicatie kan geven.

Meubelverhuur regio Zuid Holland o.a. in Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda, Reeuwijk, Delft, Berkel en Rodenrijs.